Ontdek wat HEALY voor jou kan doen

Reserveer, gebruik en ervaar de helende werking

Hoe gaat het ‘Proberen’ in zijn werk?

Stap 1

Vul hieronder je gegevens in en kies waar jij de HEALY wil ophalen. Ontvang een bevestigingsmail met info wanneer de HEALY gereserveerd is voor jou.

Je krijgt een HEALY Resonance editie die je meteen kan inzetten.

Kostprijs € 75  per week + borg.

Extra dagprijs = 15 euro.

Huurtermijn overeen te komen.

Stap 2

Bij het afhalen van de HEALY ontvang je een contract en uitleg. Vervolgens krijg je systematisch via mail uitleg over het gebruik van de HEALY. Je krijgt meteen toegang tot alle informatie en begeleidende video’s op de website.

stap 3

Gedurende de tijd dat je HEALY gebruikt evalueren we regelmatig en kan jij besluiten naar aanleiding van de resultaten of je zelf eigenaar van een HEALY zal worden. 

Profiteer nog van de huidige aanbieding!

 

Vul hier je gegevens in

  • Vul hier je gegevens in

  • Kies hier je voorkeurslocatie

Ervaringen van HEALY gebruikers

Het programma Meridianen van de Healy is niet te onderschatten. Ik had steeds lage rugpijn, in het begin staarde ik me blind op het programma chronische rugpijn maar dit gaf geen beterschap. Toen ik scande met de Resonance module kwam er het programma Meridianen Nieren uit en sinds ik dit 2 x per week gebruik is het al veel beter.

Tanja J.

Lieve Kathy, de huurhealy is mij zeer goed bevallen! Ik heb alvast mijn dochter haar Healy laten upgraden naar Resonance module. Groetjes en bedankt voor je fantastische begeleiding.

Lieve M.

Ik ben erg onder de indruk van de Healy Resonance scan. Het vertelt mij veel over mijn verleden en de aura weergave vind ik te gek! Ik besluit nu al, na 4 dagen dat ik er ook eentje wil. Bedankt voor je advies en ik word meteen lid van de HEALYourselves Community. Dit is wat de wereld nodig heeft Kathy. Good job. Ik hoop dat er veel mensen aansluiten, jij brengt echt een meerwaarde.

Ellen M.