Ervaar een goede gezondheid en een heerlijke leefomgeving met HEALY

Bekijk het Healy de basics webinar

Healy is een frequentie therapie apparaatje voor thuisgebruik!

Waarom is frequentietherapie zo zinvol?

Je lichaam is opgebouwd uit 60 tot 70 triljard lichaamscellen. Het is in ‘normale’ omstandigheden al een hele prestatie om deze allemaal te voeden en in topvorm te houden.

De werking van een lichaamscel is afhankelijk van water, zuurstof en goede vetten. De rol van frequentietherapie is het regelen van de juiste celmembraanspanning zodat de voedingstoffen (+) in de cel kunnen en toxines, bacteriën en virusssen (-) uit de cel kunnen.

GEZONDE CELLEN zorgen voor een GEZOND LICHAAM 

Healy is een klein handig apparaat voor thuisgebruik. Hiermee is frequentie therapie betaalbaar en eenvoudig toepasbaar in je eigen leven, voor het ganse gezin en je cliënteel.

De cel
HEALY webinar

Ontvang alle informatie per email en bekijk het gratis webinar in de HEALYourselves Community.  Meld je aan via de knop.

Wat zou jij graag willen?

Ontdek de voordelen van frequentie therapie zonder aankoop verplichting. Reserveer, gebruik en ervaar de helende werking. 

Laat je in vertrouwen begeleiden en beloop het effectiefste pad naar een klachtenvrij leven.

Ontdek de veelzijdige mogelijkheden van Healy en frequentie therapie, streef naar een blakende gezondheid en een heerlijke leefomgeving met hulp van jouw Healy en deze community.

Word GRATIS of PREMIUM lid. Of ontvang automatisch 1 jaar PREMIUM lidmaatschap bij aankoop van een HEALY in de shop.